🚚 GRATIS verzending voor aankopen boven de € 100 | ✅ 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Over ons

Over ons

Gefeliciteerd!

Nu kunt u opgelucht ademhalen!

U moet nooit meer wanhopig rondklikken op het web op zoek naar wonderoplossingen. Nu kunt u eindelijk ontspannen achteroverleunen en verder lezen.

We zijn blij u te zien!

U bent nu in een omgeving waar we in u geloven.

WIJ GELOVEN:

 • dat u zich geweldig kunt voelen in uw lichaam;
 • dat u het lichaam/figuur waarover u droomt kunt hebben EN langdurig behouden;
 • dat u altijd gezonde dosis zelfvertrouwen kan hebben;
 • dat u zoveel energie kunt hebben als u wilt en fantastische resultaten kunt behalen, wat u ook doet in uw leven (zowel zakelijk als privé);
 • dat u die prachtige spijkerbroek uit uw schooltijd weer kan aantrekken (en dichtknopen);
 • dat u zich weer aantrekkelijk en zelfs verleidelijk in uw eigen vel kunt voelen;
 • dat u eindelijk een stevig, gespierd lichaam kunt hebben zodat u naar de zomer uitkijkt omdat u een badpak geweldig uitziet;
 • dat u dit allemaal op een eenvoudige en leuke manier kunt bereiken.

Wij geloven dat iedereen geconfronteerd wordt met het feit dat gezondheid en welzijn de meeste aandacht verdienen in hun leven.

En hoewel de meeste mensen in hun jeugd gezondheid en welzijn als vanzelfsprekend beschouwen, realiseren ze zich vroeg of laat dat dit verre van het geval is.

Maar het wordt ook snel duidelijk dat wat u ook doet in het leven, u alleen uw ware potentieel kunt vervullen als uw leven gebaseerd is op deze twee pijlers van succes.

Nou, we zorgen ervoor dat het u lukt.

WIE ZIJN WIJ?

Team Golden Tree is een onverslaanbaar team dat u helpt om voor eens en voor altijd die problemen te overwinnen die anders dag na dag uw humeur en welzijn bederven, en die in de loop der jaren deel lijken te zijn geworden van u dagelijkse routine.

Nou, met de hulp van toegewijde individuen en een team van experts zijn we hier om te bewijzen dat dit verre van het geval is. Waar u ook staat in uw leven, weet dat de juiste keuzes u kunnen helpen om zich weer geweldig te voelen en te genieten van een gezonde dosis zelfvertrouwen.

En ik kan u bewijzen dat u ons 100 % kunt vertrouwen.

Ik denk dat u verschillende vruchteloze pogingen hebt ondernomen om steun en hulp te vinden, maar dat u telkens teleurgesteld werd en het gevoel had dat u niet begrepen werd. Nou, vandaag is de dag waarop dat gelukkigerwijs allemaal volledig verandert.

Wilt u weten waarom?

Met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen, hebben wij ons als bedrijf tot doel gesteld om op één plek, onder één dak, de belangrijkste oplossingen samen te brengen die mensen helpen om de ongemakken, die een onaangenaam deel van hun leven zijn geworden, zonder al te veel moeite te overwinnen.

Het is geen geheim dat dit een gewaagde en, in de ogen van veel mensen, onmogelijke missie is, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we deze missie zullen volbrengen. Niet in de laatste plaats omdat de huidige resultaten laten zien dat we meer dan duidelijk op de goede weg zijn.

Wij geloven dat mensen een immense kracht bezit om hun leven naar een veel hoger niveau te tillen wanneer ze worden omringd en ondersteund door het juiste team en hoogwaardige oplossingen.

Onze eigen ervaring bevestigt dat dit allemaal niet alleen “geloof” is maar de waarheid.

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

Net als u was ik elke keer dat ik een online supplementenwinkel bezocht, compleet in de war.

Een overvloed aan verschillende merken, honderden aanverwante producten en een gebrek aan de juiste informatie dwongen me om urenlang door verschillende materialen te ziften om een ruw idee te krijgen van wat ik nodig had om me beter te voelen, meer energie te hebben en een stevigere, fittere figuur te krijgen.

Nou, ondanks alle energie die ik erin stak, was ik vaak erg teleurgesteld omdat de producten die ik koos niet de resultaten opleverden die ik wilde.

Door al deze ervaringen is het eindelijk tot me doorgedrongen dat het tijd was voor een concrete verandering. Ik was ervan overtuigd dat ik niet de enige was in de strijd tegen het gebrek aan de juiste informatie en effectieve oplossingen.

Daarom besloot ik tien jaar geleden om samen met twee vrienden aan een project te beginnen dat ons leven voor altijd heeft veranderd, evenals het leven van veel mensen die bereid waren om ons te vertrouwen.

Samen zijn we begonnen aan een verhaal dat zich heeft verspreid naar meer dan tien Europese landen en dat dag na dag het leven verandert van iedereen die wil stralen in het best mogelijke licht.

ONZE MISSIE

Met een holistische aanpak, gebaseerd op een combinatie van kwalitatief hoogstaande educatieve inhoud, oplossingen in de vorm van voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten, verenigd onder het merk Golden Tree, willen we elk individu helpen op de weg naar:

 • een gezonder lichaam,
 • piekwelzijn,
 • gezond niveau van zelfvertrouwen

en als gevolg daarvan het maximaliseren van het eigen potentieel.

Het is geen geheim dat we extreem kritisch zijn en alleen het beste is goed genoeg voor ons, want dat is wat uw lichaam verdient.

Maar we zijn ons ervan bewust dat we ons ambitieus doel alleen kunnen bereiken als we bij elke stap de kernwaarden in gedachten houden die in elk onderdeel van ons werk tot uiting komen.

ONZE WAARDEN

Onze kernwaarden zijn:

 • expertise,
 • innovatie,
 • solidariteit,
 • eerlijkheid,
 • doorzettingsvermogen,
  en
 • geloofwaardigheid.

Het is op basis van deze waarden en het immense vertrouwen van een groeiend aantal individuen dat we samen een succesverhaal schrijven dat Europa verovert.

Een verhaal dat bewijst dat men met de steun van het juiste team veel meer kunt bereiken dan u zich ooit had kunnen voorstellen en dat ook u een positieve impact kunt hebben op iedereen om u heen.

Natuurlijk, op voorwaarde dat u zich goed voelt in uw lichaam, gepaard met een gezonde dosis zelfvertrouwen en voldoende energie.

En als u ons een kans geeft, kunnen we u helpen om dat alles te bereiken, samen als een team, met onze oplossingen en uw doorzettingsvermogen.

En u moet ook niet vergeten …

Uw lichaam,

uw leven,

uw keuze.

 

Miha Geršič

CEO en medeoprichter

Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)