🚚 GRATIS verzending voor aankopen boven de € 100 | ✅ 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Over ons

Over ons

Gefeliciteerd!

U kunt ontspannen!

De zoektocht naar wonderoplossingen is voorbij. Nooit meer moet u onmogelijke diëten uitproberen, wanhopig op internet klikken en zich zorgen maken over extra kilo’s. Gaat u dus eerst lekker zitten, ontspant u zich en leest u dan verder.

We zijn blij dat u er bent!

U bent nu in een omgeving waar iedereen in u gelooft.

WIJ GELOVEN:

  • dat u het perfecte figuur kunt hebben – en dan ook voor altijd kunt behouden;
  • dat de enige echte manier om die te bereiken een gezonde manier is, en niet met “wonderpillen” en gekke diëten,
  • dat u constant genoeg energie kunt hebben om fantastische resultaten te behalen op het werk of op school, dat u kunt spelen met kinderen of achter uw kleinkinderen aan kunt rennen,
  • dat u die prachtige spijkerbroek die u sinds schooltijd hebt bewaard weer kunt vastmaken,
  • dat u zich weer aantrekkelijk en verleidelijk kunt voelen,
  • dat u eindelijk een sterk en gespierd lichaam kunt hebben zodat u naar de zomer uitkijkt wanneer u weer een zwempak aan kunt trekken,
    dat u dit allemaal op een makkelijke en leuke manier kunt bereiken.

WIE GELOOFT DAT?

Mike en zijn Golden Tree Team Samen vormen we een onoverwinnelijk team dat u helpt nooit meer de oude fouten te maken en gevechten te verliezen met extra kilo’s. Onder ons bevinden zich gediplomeerde personal trainers, sportliefhebbers die sport ademen en gezond eten en zelfs een gediplomeerde holistische trainer voor een gezonde levensstijl.

Samen beschikken we over aardig wat formeel en informeel onderwijs. En desondanks leren en groeien we elke dag nog steeds, want dat is onze passie – omdat we de beste ondersteuning voor u willen zijn.

U kunt ons vertrouwen.

Zoals meer dan 15.000 individuen uit Nederland en België – en andere EU landen.

U hebt misschien al meerdere mislukte pogingen gedaan, u zocht steun en hulp, maar uiteindelijk liep u altijd tegen teleurstellingen en het sombere gevoel aan, dat de zogenoemde experts niets van u problemen en uitdagingen begrijpen. Wij zijn er altijd voor u. We hebben een hoog niveau van empathie, we hebben ook zelf meegemaakt wat u nu meemaakt en we beloven u dat we samen met u dit pad van transformatie zullen inslaan.

HOE?

Samen zullen we het basisconcept van succesvolle transformatie overwinnen en begrijpen. Met wekelijkse en dagelijkse posts, video’s, gratis challenges en individuele begeleiding delen we altijd onze kennis en ervaring met u. Het maakt niet uit waar u zich op dit moment bevindt – of een gezonde voeding en lichaamsbeweging nog steeds een uitdaging voor u voorstellen of u een ervaren expert bent … we ontmoeten u niet halverwege, we ontmoeten u altijd waar u bent.

Op een markt die verzadigd is met verschillende laagwaardige en goedkope voedingssupplementen, willen we de beste en hoogste kwaliteit voedingssupplementen aanbieden. Wij zijn in die opzicht uiterst kritisch en alleen het beste is goed genoeg voor ons. Omdat wij en ons lichaam alleen het beste verdienen.

Daarnaast hebben we bij Golden Tree nog een geheim ingrediënt voor een geslaagde make-over. Nou, zo geheim is echt eigenlijk niet … Kunt u raden wat het is?

We willen dat u ervan geniet!

WIJ + U = GOLDEN TREE (met gouden vruchten).

Nu bent u aan de beurt. Ja, het is tijd dat u opstaat, boven uw angsten en twijfels stijgt en ons toestaat dat wij u als de beste coaches, vrienden en counselors naar uw gewenste doel brengen …

… een perfect figuur.

Mike Gerrie

Over Mike

Mike Gerrie is een gerenommeerd expert in fysieke transformatie en gewichtsverlies, die meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen heeft geholpen in de strijd tegen overgewicht.

Mike is ook een internationaal gecertificeerde personal trainer, mede-oprichter van het Golden Tree-portaal met blog en tips over actief en gezond leven, dat maandelijks door meer dan 100.000 lezers wordt bezocht.


Leest u meer...
Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)