🚚 GRATIS verzending voor aankopen boven de € 100 | ✅ 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Cosmetisch chirurg:

Dr. Fabjan is gespecialiseerd in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie. Hij heeft 20 jaar ervaring in de meest veeleisende procedures op het gebied van plastische en esthetische chirurgie. Hij is een van de medeoprichters van de klinieken Aesthetics Fabjan en Medical Fabjan, die de afgelopen twee decennia meer dan 30.000 patiënten hebben geholpen.

Hij is gespecialiseerd in plastische en esthetische chirurgie (het onderscheid tussen beide specialisaties is dat een cosmetisch arts zich volledig toelegt op cosmetische behandelingen van het gelaat en een plastisch chirurg voert herstellende en reconstructieve ingrepen van het gehele lichaam uit), poliklinische esthetische procedures en laserprocedures.

Hij is actief lid van de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). Hij is een groot voorstander van gezond leven, evenwichtige voeding en sport, dus in zijn vrije tijd kun men hem met zijn gezin in de heuvels, op de fiets of aan zee vinden.

Hij is gespecialiseerd in plastische chirurgie en niche ingrepen.

Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan is een groot expert op zijn gebied. Leest u meer over dr. Fabjan en zijn werk:

Linkedin

Onze expert op het gebied van plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie, Dr. Matic Fabjan, raadt het volgende producten aan: Premium Collagen Complex, Ageless, Spotless, Bloom.

Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)