­čÜÜ GRATIS verzending voor aankopen boven de ÔéČ 100 | Ôťů 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Experten

Experten

Bij Golden Tree zijn we er trots op dat we samenwerken met de beste experts op hun vakgebied. Jarenlange ervaring en het verlangen om mensen te helpen zijn de belangrijkste deugden van onze experts, en samen met ons team zullen ze u zeker naar een betere gezondheid en welzijn leiden.

Miha Ger┼íi─Ź

Expert in fysieke transformatie en gezonde levensstijl

Mike is ook een internationaal gecertificeerd personal trainer en mede-oprichter van het Golden Tree portaal, een van de leidende websites op het gebied van een gezonde levensstijl en maandelijks door meer dan 200.000 lezers wordt bezocht.

Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Cosmetisch chirurg:

Dr. Fabjan is gespecialiseerd in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie. Hij heeft 20 jaar ervaring in de meest veeleisende procedures op het gebied van plastische en esthetische chirurgie. Hij is een van de medeoprichters van de klinieken Aesthetics Fabjan en Medical Fabjan, die de afgelopen twee decennia meer dan 30.000 pati├źnten hebben geholpen.

Dr. M├Ąchtig

Dr. M├Ąchtig

Specialist in orthopedische chirurgie

Dr. M├Ąchtig is specialist in orthopedische chirurgie. Hij werkt in het Chirurgisch Sanatorium en in een algemeen ziekenhuis, waar hij talrijke chirurgische ingrepen uitvoert.
In zijn vrije tijd helpt hij ook als moderator op een groot medisch portaal, waar hij vragen beantwoordt van particulieren op het gebied van orthopedie en neurochirurgie.

Dr. Tomislav Maji─ç

Dr. Maji─ç is cardioloog en oprichter van het Centrum voor Hartrevalidatie.

De medische commissie reikte hem certificaten uit op het gebied van interne geneeskunde, cardiologie en hartrevalidatie, evenals in cerebrovasculaire en perifere arteri├źle en veneuze Doppler-echografie.

Hoofdarts Dr. Darija Strah

Hoofdarts Dr. Darija Strah, MD

Specialist in gynaecologie en verloskunde

Al 25 jaar vindt ze nieuwe oplossingen om vrouwen in alle levensfasen te behandelen. Ze is de oprichtster van het private Diagnostic Centre Strah en biedt deskundige zorg voor alle gezondheidsproblemen van vrouwen.

Tina_Fabjan

Dr. Tina Fabjan

Dr. Tina Fabjan is in 2005 afgestudeerd aan de Faculteit Geneeskunde in Ljubljana en heeft daarna haar expertise ontwikkeld in verschillende tandheelkundige diensten over de hele wereld.

Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)