🚚 GRATIS verzending voor aankopen boven de € 100 | ✅ 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Experten / Miha Geršič

Miha Geršič

Expert in fysieke transformatie en gezonde levensstijl

Mike is ook een internationaal gecertificeerd personal trainer en mede-oprichter van het Golden Tree portaal, een van de leidende websites op het gebied van een gezonde levensstijl en maandelijks door meer dan 200.000 lezers wordt bezocht.

Hij is de auteur van meer dan tweehonderd artikelen over gezonde, evenwichtige voeding, optimale fysieke activiteit en training en individuele prestaties.

Miha Gersic

“Om echt van uw leven te genieten en uw potentieel te bereiken, wat u ook doet, is het essentieel om uzelf, uw lichaam, uw welzijn en uw gezondheid op de eerste plaats te zetten.

Het is niet alleen uw keuze. Het is uw plicht omdat u een unieke kans krijgt en die moet u gewoon grijpen.”

De inhoud en resultaten werden ook gepubliceerd op andere portalen …

Na een aantal jaren van werken aan zichzelf, constante educatie en leren over verschillende concepten en perspectieven op een gezonde levensstijl, gaf de AFP personal trainer cursus hem extra vaardigheden die hem hielpen een holistische benadering te ontwikkelen, wat cruciaal is voor succesvol werken met klanten.

Naast het portaal hebben hij en zijn team vijf online cursussen gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen, die al meer dan 25.000 mensen hebben geholpen om fitter te worden, zich beter te voelen en gezonder te zijn.

Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)