🚚 GRATIS verzending voor aankopen boven de € 100 | ✅ 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Tips en advies / Active Move – gebruikerservaring
 

Active Move – gebruikerservaring

Geschatte leestijd: 5 min
Geschreven door: Mike Gerrie
Datum van publicatie: 12/04/2024
Active Move – gebruikerservaring

Heb het gevoel dat er in uw leven geen ruimte meer is voor hardlopen, bergwandelen of andere populaire activiteiten die een goede beweeglijkheid van uw gewrichten vereisen?

Voelt u elke dag weer dat uw gewrichten op hun sterfbed liggen en dat bijna elke beweging een marteling is?

Als uw antwoord op ten minste één van de vragen ja is … Hebt u ons oprecht medelijden en begrip.

Het is een feit dat elke soort pijn een minpunt is voor uw gezondheid en welzijn, maar gewrichtspijn is een van de meest traumatische pijnen.

Hoezo?

Omdat het een enorme negatieve invloed heeft op de kwaliteit van leven doordat het trager en moeilijker wordt om u te bewegen.

Hoe wanhopig u zich op dit moment ook voelt, onthoud dit: het is te vroeg om op te geven! U hebt nog steeds alle kans om een actief, pijnvrij leven te leiden.

Uiterst positieve ervaringen van onze gebruikers met de natuurlijke capsules Active Move bewijzen dat het mogelijk is om een onhandig lichaam en “vastgeroeste” gewrichten weer in beweging te krijgen.

Als u twijfels hebt en niet gelooft dat deze capsules uw leven kunnen veranderen, leest u dan de eerstehands ervaringen van onze klanten …

Eerlijk? Ondanks de superieure samenstelling van de capsules, twijfelden zelfs de meesten aanvankelijk aan de effectiviteit ervan.

Nou, laat hun verhalen spreken…

5-zvezdic-150x20

Het is waar wat ze beloven. Al na een paar dagen voelde ik minder pijn in mijn heupen en knieën, en nu, na anderhalve maand, heb ik bijna helemaal geen pijn meer, zelfs niet als ik een paar km loop die ik eerst niet kon lopen. Ik raad het aan!

Mau [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik nam het supplement 3 maanden en was erg blij met de verbetering. De pijn in mijn knie is sterk verminderd en de zwelling is bijna verdwenen. Nu, een half jaar later, ga ik een nieuwe verpakking bestellen, omdat het effect langzaam verdwijnt.

Nina G.[geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Heel goed, ik nam het zoals voorgeschreven voor 2 maanden zonder onderbreking in het begin, toen weer als ik pijn had voor 1 maand, en tussendoor was ik pijnvrij voor 2-3 maanden. Ik voel me veel beter en ik hoef vooral geen pijnstillers meer te slikken. Ik doe nog steeds vaak de oefeningen die ik bij de pijnstillende fysiotherapie heb geleerd en ik ben heel blij dat ik geen ernstige en constante pijn meer heb in mijn rug, armen en benen. Vriendelijk groet, Jannie

Jannie Z. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Na twee maanden gebruik van Active Move stopte de pijn in mijn enkel en voet. Ik hoop dat het zo blijft. Volgens de mening van de arts en de beelden van de voet wordt de pijn veroorzaakt door slijtage van het gewricht.

Jerrie P. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Hallo!
Nadat ik Active Move een paar maanden heb gebruikt, kan ik zeggen dat het echt helpt. Ik heb 2-3 graden kraakbeenslijtage in mijn knie en een gescheurde meniscus. Ik ben bij twee orthopeden geweest, één op basis van eigen betaling, die me veschillende therapieën van tussen de 200 euro en 3800 euro wilden “verkopen” – per knie! Maar nergens had ik de garantie dat het op de lange termijn minstens 50 % beter zou zijn. De orthopedisch chirurg stelde echter vast dat ik gewoon geen atleet was en dat ik me moest houden aan de beperkingen die hij me had gegeven. Ik nader de 60, maar ik ben altijd behoorlijk actief geweest met elke week stevig wandelen (ongeveer 40 km per week). Anderhalf jaar geleden stortte alles in, ik kon mijn baan nauwelijks aan, ik heb staand werk. Ik moest fysiek activiteiten vermijden en alss gevolg daarvan begon ik aan te komen. Ik vond uw product bij toeval … En na zoveel tijd kan ik zeggen dat het mijn problemen verlicht. Ik voel de pijn nog steeds, maar ik loop de trap op als een volwassene, niet als een klein kind dat pas leert te lopen. Ik durf nog niet naar de bergen … dat is mijn volgende uitdaging.
Ik heb lang gewacht voordat ik de recensie schreef omdat ik vol ongeloof was …
Maar bedankt dat jullie er zijn
Groetjes Ida

Ida K. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Zoals geadverteerd, na een maand gebruik van Active Move, is de pijn in mijn heupen en onderrug goeddeels verdwenen. Regelmatig innemen en bewegen maakt het leven veel gemakkelijker. Ik heb opnieuw al besteld (de bundel van 6 ditmaals) om de therapie voort te zetten.
Bedankt en de groeten! John L.

John L. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Voor mij heeft het product zowel gewrichts- als rugpijn verminderd.

Toine B. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik heb dit gekocht voor mijn moeder, die zodanige enkelproblemen heeft dat ze al een tijdje niet meer op de bank of een stoel kon zitten, maar op zoek is naar een pijnvrije houding in een half-liggende positie met haar voet omhoog. Ze moest bijna elke avond voor het slapen gaan een pijnstiller nemen. Ze zette haar gewicht ook niet op haar voet en vermeed elke last erop. Nu, of na het innemen van de capsules, is de situatie als volgt; mijn moeder zit normaal op de bank en heeft geen pijn. Zij kan nog steeds niet 100 % lopen op haar misvormde been, wat begrijpelijk is. Deze verandering was zichtbaar na slechts 10 dagen gebruik. Mama is zo blij ermee dat haar vriendinnen het ook zijn gaan gebruiken.

Aida S. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik voel het verschil al na de eerste doos.
Door een ernstig auto-ongeluk 3 jaar geleden toen ik 19 fracturen had, had ik grote problemen met de mobiliteit van nek en elleboog. En rugpijn. Mijn pijn is in de laatste weken flink afgenomen.

Bianka V..[geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Mijn knieën doen pijn, vooral ’s nachts, door de slijtage van mijn kraakbeen. Sinds ik Active Move gebruik, is de pijn verdwenen.

Tasha P. [geverifieerde klant]

Na het lezen hiervan is het waarschijnlijk al duidelijk dat er niets verloren is, want met de juiste aanpak kunt u snel weer van een flexibel en pijnvrij lichaam genieten.

active_move gebruikerservaring

Er is maar één stap in de goede richting nodig en alles kan anders zijn …

De ervaring van tevreden gebruikers bewijst dat Active Move effectief gewrichtspijn verlicht en, bij regelmatig gebruik, de flexibiliteit en mobiliteit van de gewrichten aanzienlijk verbetert.

Als u genoeg hebt van gewrichtspijn, is het tijd voor Active Move capsules!

Als u nog steeds twijfelt over uw bestelling, laten we dan afronden met het volgende: als u niet de resultaten ziet die u wilt, krijgt u uw aankoopbedrag volledig terug – u kunt de lege verpakking binnen 60 dagen naar ons terugsturen en we betalen uw aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen.

Dit maakt bestellen volledig overbodig, want uw gezondheid en 100 % tevredenheid zijn onze topprioriteiten.

Te oordelen naar de berichten vol dankbaarheid die elke dag in onze e-mail inbox binnenkomen, twijfelen we er niet aan dat de capsules zullen worden Active Move ook bij u in de smaak zullen vallen.


Delen op sociale netwerken

Over Mike

Geschreven door Mike Gerrie, internationaal gecertificeerde personal trainer en mede-oprichter van het Golden Tree-portaal met blog en tips over actief en gezond leven, dat maandelijks door meer dan 100.000 lezers wordt bezocht.

Leest u meer over de auteur
WIJ RADEN AAN
het product dat in de blog is gebruikt.
Pijnstillend complex voor gewrichten.
Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)