🚚 GRATIS verzending voor aankopen boven de € 100 | ✅ 100 % tevredenheidsgarantie
Home / Tips en advies / Ageless – de snelwerkende antirimpelcrème – klant-ervaringen
 

Ageless – de snelwerkende antirimpelcrème – klant-ervaringen

Geschatte leestijd: 5 min
Geschreven door: Mike Gerrie
Datum van publicatie: 26/06/2023
Ageless – de snelwerkende antirimpelcrème – klant-ervaringen

Hebt u dat ook ooit al meegemaakt: U geniet gewoon van uw leven, van de inzichten en ervaringen die u in de loop der jaren hebt opgedaan? En dan kijkt u toevallig in de spiegel en wordt u eraan herinnerd dat de jaren ook hun sporen op uw gezicht hebben achtergelaten?

In het grote aanbod van producten op de markt is een goede, hoogwaardige en effectieve antirimpelcrème nog steeds een zeldzaamheid.

Maar wij willen jullie alleen het beste aanbieden. Daarom hebben we dr. Fabjan, een topexpert in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie, en zijn team, uitgenodigd om met ons samen te werken.

Zo is Golden Tree Ageless anti-rimpel crème ontstaan, en het is een waar dermatologisch wonder.

Ze heeft niet alleen de toch al hoge verwachtingen van het Golden Tree team overtroffen: ze heeft ook indruk gemaakt op onze klanten.

En dat is niet te versmaden!

Elke keer als ik een bericht ontvang over de ongelofelijke effecten van Ageless anti-rimpel crème, kan ik niet geloven dat we het zo goed voor elkaar hebben gekregen.

Het is gek hoe verbluffend de effecten kunnen zijn als de juiste mensen samenwerken en de juiste ingrediënten worden gebruikt!

Wat ik nog inspirerender vind, is dat Ageless, de anti-rimpel crème een heleboel bevorderlijke eigenschappen heeft en verschillende huidtypes effectief voedt.

Nu laat ik het woord graag over aan onze tevreden klanten. Bekijk welke voordelen van Ageless ze speciaal betoond hebben …

5-zvezdic-150x20

Ik ben 64 jaar oud. Ik kan niet zeggen dat ik er daardoor 10 jaar jonger uitzie, maar als ik mijn huid aanraak, voelt het gladder en steviger; en wat minder rimpels betekenen heel veel voor me.

Monique L. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik ben een tijdje geleden begonnen met het gebruik van Golden Tree Agnelles [sic] crème en de resultaten zijn al zichtbaar. Het maakt mijn huid voller en vervaagt rimpels in mijn gezicht en hals. Ik voel me jonger door de crème en ik laat het niet meer uit mijn handen komen … kortom…de crème is uitstekend…Groeten, Birgt

Birgit K. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

De crème bevalt me heel goed, ook al heb ik een zeer gevoelige huid. Het is zacht, trekt snel in en laat de huid niet onaangenaam glimmen. Het hydrateert en voedt mijn gezichtshuid uitstekend.

Victoria T. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Een geweldige crème! Licht, niet geparfumeerd, trekt goed in en verstopt de poriën niet, dus ook geschikt voor de vette huid. Ook wordt mijn huid “elastischer” na het aanbrengen. Ik merk ook dat mijn rimpels minder opvallen na een maand gebruik.

Agnes Z. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

De eerste keer dat ik het gebruikte, merkte ik een lichte verstrakking van de huid. Oorspronkelijk dacht ik dat de crème alleen niet genoeg zou zijn, maar toen verzekerde het Golden Tree team me dat dit het effect is van lifting, wat vaak wordt verward met verstrakking (als de crème niet voldoende hydrateert). Voor de rest vind ik het erg vochtinbrengend, het voedt mijn huidgoed. Ik raad het aan!

Ella L. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Vroeger gebruikte ik 3 veschillende hydraterende serums, die ik een na elkaar aanbracht, maar nu krijg ik hetzelfde effect alleen met juliie crème.

Nelle P. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Het trekt goed in en heeft een aangename, zachte textuur, dus ik denk dat het geschikt is voor mensen met een gecombineerde of vette huid. Ik heb een droge huid, dus ik combineer het overdag met een serum en natuurlijk een spf-crème. En het werkt perfect, geen schilfering of zo. Als ik alleen Ageless aanbreng, is het een beetje te weinig of te licht voor mij dus gebruik ik ernaast nog andegre crèmes. Wat ik wel heel leuk vind: het is geurloos en wordt geleverd in een uitstekende verpakking. Na het aanbrengen voelt mijn huid prachtig gehydrateerd en ziet ze er stralend uit. De effecten op de rimpels zijn niet van de ene op de andere dag zichtbaar, dus ik wacht nog een maand of twee. 🙂

Dominica [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik gebruik jullie crème nu bijna een maand. Om eerlijk te zijn kan ik niet zeggen dat mijn huid “jonger” is geworden in die tijd. Maar ik kan zeker bevestigen dat ik na een laaaaaaange tijd een crème heb gevonden die goed is voor mijn gevoelige huid. Het is misschien zelfs de eerste keer dat ik geen vies gevoel van plakkerigheid heb na het aanbrengen van een creme, omdat de crème gewoon in de huid smelt. Tot nu toe ben ik ZEER tevreden; het verbaast me echter dat sommige gebruikers schrijven hoet lekker het ruikt. Nou, voor mij niet, ik ruik helemaal geen geut en daar ben ik eigenlijk wel blij om; ik kan niet tegen sommige kunstmatige aroma’s. Ik zal het zeker opnieuw kopen, ook al kan ik na een maand kan ik echt niet verwachten dat mijn huid strak en jeugdig is, doet het mij heel goed. Ik vind hem prachtig op en binnenkort wordt het tijd voor het tweede flesje te openen. Ik weet dat ik geen wonderen kan verwachten, maar tot nu toe is mijn huid erg dankbaar als ik het aanbreng. Ik zal het snel weer bestellen!

Alice V. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik gebruik het als nachtcrème omdat mijn huid vet is, ook al is ze “rijp”. Ik zal volhouden en zien hoe het gaat. Tot nu toe heel positief.

Metty S. [geverifieerde klant]

5-zvezdic-150x20

Ik gebruik de crème nu een paar weken en de resultaten zijn uitstekend. De rimpels rond mijn ogen zijn al aanzienlijk verminderd, evenals die rond mijn mond. Super blij meee!

Faila R. [geverifieerde klant]

Ageless - klant-ervaringen

Voelt het niet goed als een product zo’n goede respons krijgt?

Geeft u uzelf een kans en probeert u het uit!

Denkt u eraan hoe goed het voelt om in de spiegel weer uw jeugdige, stralende gezicht terug te zien glimlachen.

En wat is het geheim van Ageless?

Er is geen geheim, gewoon wetenschappelijke feiten.

De crème verlaagt het niveau van een eiwit dat progerine wordt genoemd.

Golden Tree Ageless anti-rimpel crème

De naam van deze voorbode van huidveroudering is misschien niet zo bekend, maar als ik u vertel dat progerine collageen vernietigt en elastine remt, zijn de negatieve effecten veel duidelijker, nietwaar?

Huidverzorging is geen kinderspel – een goede antirimpelcrème moet de huid voeden, verzachten en verstevigen. De meeste crèmes richten zich op één enkel effect, terwijl Ageless antirimpelcrème een holistisch effect heeft.

Bovendien is het gebruik niet beperkt tot het gezicht en de hals. Onze klanten melden ook ongelooflijke effecten op hun decolleté, schouders en andere delen van het lichaam.

Bent u nog steeds bang dat onze Ageless anti-rimpel crème aan uw verwachtingen niet voldoet?

Geeft u hem een kans en als u na ongeveer 60 dagen juist en regelmatig gebruik niet overtuigd bent, betalen we uw volledig aankoopbedrag terug.

U hebt zeker ook het “advies” gehoord dat het goed is om niet te veel te lachen, zodat je gezicht later in je leven niet onder een web van rimpels komt te zitten.

Dit is eigenlijk heel triest, vindt u niet? Nou, laten we samen om dit idee lachen – zonder ons zorgen te maken over rimpels. Samen lachen zorgt voor goed humeur en voor een emotionele band tussen mensen.

En voor de rest zorgt Ageless!


Delen op sociale netwerken

Over Mike

Geschreven door Mike Gerrie, internationaal gecertificeerde personal trainer en mede-oprichter van het Golden Tree-portaal met blog en tips over actief en gezond leven, dat maandelijks door meer dan 100.000 lezers wordt bezocht.

Leest u meer over de auteur
WIJ RADEN AAN
het product dat in de blog is gebruikt.
Gezichtscrème tegen rimpels.
Met het juiste advies en de juiste informatie kan iedereen zijn doel bereiken - u ook!
Vult u uw e-mailadres in en ontvangt u gratis tips die al meer dan 10.000 Nederlanders en Belgen hebben geholpen.
Laten we vrienden zijn ;)